Holy2-pers-media-antwerpen-fire

ABOUT HOLY2

HOLY2, dat is een gespierde 15 jaar ervaring in de geschreven en audiovisuele media. Als geen ander weten wij dus hoe u iets ‘hot and happening’ maakt. En vooral ook: op welke manier en bij wie u daarvoor best gaat aankloppen. Uw input kneden tot killercontent? Een opvallende invalshoek zoeken? Een uitgekiende strategie bepalen, hoe out-of-the-box dan ook? No problem. In geen tijd schieten wij met scherp op journalisten, gehele redacties, bloggers, recensenten, influencers, gespecialiseerde vakpers…’Whatever it takes’ om de headlines te scoren en/of om UW boodschap bij UW publiek te krijgen.

HOLY2 werkt steeds vanuit een professionele ‘what you see is what you get’-benadering. Snuifje rock’n’roll. Met aardig wat ballen. Af en toe buiten de lijntjes gekleurd. Kortom; onweerstaanbaar…zelfs voor het meest kritische journaille. Enkel zo belandt uw product, brand of ‘wereldprimeur’ via redactionele aandacht (online-print-audiovisueel) rechtstreeks bij de door u beoogde doelgroep. Wij zaaien…u oogst! 

CO-LABS

Wat je zelf doet, doe je beter? Sure thing. Maar dat is dan toch buiten de zorgvuldig geselecteerde partners gerekend waar HOLY2 al te vaak beroep op doet en mee samenwerkt. Wij zetten telkens de geknipte specialisten op opdrachten om zo tot de beste resultaten te komen. Hun kunde, grenzeloze inspiratie, professionalisme en onwaarschijnlijke expertise in elk afzonderlijk vakgebied staan garant voor onze rijkdom. En ook omgekeerd gebeurt het dat HOLY2 in onderaanneming, specifiek voor de ervaring en expertise, externe opdrachten mee ondersteunt. De co-labs van HOLY2? Van Rauwkost tot Atelier1 en KMO-web, Digital Donkey, The Daring, Visionary, B&B-Productions, Evente, Sven Couberghs Photography, B&S-Fabriek, Balthazar Events, Bonanza of pakweg Oxygenio en La Mancha…

STREAT-Holy2-Felix-Pakhuis-Antwerpen 1
STREAT-Holy2-Felix-Pakhuis-Antwerpen 3